Novakovics: csak pozitívan!

Nenad Novakovics
Nenad Novakovics - © Fotó: HBN archív
Debrecen – A debreceniek hálóőre szerint ha keményen harcolnak, legyőzhetik otthonában a Kecskemétet.

Nem készülhet könnyed kirándulásra a hétvégén a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 23. fordulójában, ugyanis a tavasszal még veretlen, öt meccséből négyet megnyerő Kecskeméthez látogat. A péntek este 19 órától kezdődő kilencven perc során a házigazdák nyolc mérkőzéses hazai veretlenségüket szeretnék tovább nyújtani, míg a debreceniek vélhetően a góllövő cipőjüket igyekeznek megtalálni, hiszen az elmúlt öt bajnokit 2-2-es gólkülönbséggel abszolválták. Ha pozitív oldalról közelítjük meg a témát, látnunk kell, a védelemmel viszont minden rendben van, s ebben nagy szerepe van a Loki szerb hálóőrének, Nenad Novakovicsnak is.

Vannak olyan jók

– Szó sincs róla, hogy ez az én érdemem lenne, a csapat összvédekezése kiváló, ebben mind a tizenegy pályán lévő futballista teljesítménye benne van – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a portás. – Ami engem illet, keményen dolgozom az edzéseken és próbálok maximálisan koncentrálni a mérkőzéseken, de a társak nélkül hiába követnék el mindent annak érdekében, hogy elkerüljük a gólt, egyedül nem menne – jelentette ki a 32 esztendős debreceni kapus.


Ön szerint mi lesz a Kecskemét - DVSC-TEVA mérkőzés végeredménye?

  • Simán győznek a hazaiak
  • Egy gólos debreceni diadal
  • Szoros meccsen otthon tartja a három pontot a Kecskemét
  • Döntetlen
  • Fölényes Loki-siker születik

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Nem meglepő módon a labdarúgó úgy véli, Kecskeméten meg kell izzadniuk a remélt sikerért. – Hasonló játékfelfogású ellenfélre számíthatunk, mint a múlt héten Pécsett – utalt a szombati 0-0-s meccsre Novakovics. – Minden egyes labdáért meg kell majd harcolnunk és arra is felkészülhetünk, hogy a lila-fehérek nem sok teret engednek majd nekünk. Jó formában lévő, kitűnő csapathoz látogatunk, csak akkor járhatunk sikerrel, ha mindent beleadunk a Széktói-stadionban. Noha nem lesz könnyű menet, én mindig pozitívan igyekszem hozzáállni a dolgokhoz, ezért abban bízom, elhozzuk a három pontot Kecskemétről. Vagyunk annyira jó csapat, hogy megszakítsuk a KTE kiváló sorozatát, ráadásul minden győzelemre nagy szükségünk van ahhoz, hogy az élbolyban végezzünk – mondta Nenad Novakovics.

HBN-TN
hirdetés