Őszinte vallomás

2019.12.19. 08:04

Kiderült, miért vonult vissza hat évre Renée Zellweger

Pályája csúcsán iktatott be hosszabb pihenőt a világhírű színésznő.

US actress Renee Zellweger attends the premier of the film "Bridget Jones' Baby" in Berlin on September 7, 2016. The film is set to open on October 21, 2016 in the German cinemas. / AFP PHOTO / dpa / Jens Kalaene

Forrás: AFP PHOTO/dpa

Fotó: Jens Kalaene

Renée Zellweger pályája csúcsán döntött úgy, hogy hat éves pihenőt iktat be. Ez igencsak rizikós döntés volt a részéről, mert ekkor épp egyet jelentett a neve a kasszasikerekkel, hat év azonban hosszú idő így azt kockáztatta, hogy végleg kikerül az A-listás sztárok köréből írja a Bors.

A közelmúltban azonban az ötvenéves színésznő meglepő őszinteséggel vallott arról, miért döntött mégis az ideiglenes visszavonulás mellett.

“Nem vigyáztam eléggé magamra. Nagyon kimerültem és olyan döntéseket hoztam, amik nem voltak feltétlenül egészségesek”

magyarázta egy amerikai heti magazinnak adott interjújában.

“Soha sem jó az időzítés, ha hihetetlen kreatív lehetőségeket kell lemondanod, de fejlődnöm kellett, és másképp kellett kihívásokat keresnem, hogy rátaláljak a céljaimra, és éljek egy kicsit a filmes díszleteken, a promóciós körutakon, a ruhákon és magassarkúkon kívül, és igazi beszélgetéseket folytathassak emberekkel” mondta Zellweger.

Borítókép: Renée Zellweger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!