ügyeleti hírek

2020.02.10. 09:16

Baleset és tűz miatt is volt szükség beavatkozásra

A hétvége nem a pihenésről szólt a tűzoltóknál és a rendőröknél.

Fotó: Matey István

Vasárnap reggel Berettyóújfaluban, a 42-es számú főúton két kamion ütközött össze. Az egyik jármű félig az árokba borult, forgalmi akadályt képezett, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mellett a daru is vonult Debrecenből. A tűzoltók áramtalanították a kamionokat, majd a daruval avatkoztak be.

Délben Hajdúhadházon, az Árpád utcában nádas égett foltokat fél hektáros területen. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Debrecenben, a Szél és a Borzán Gáspár utca kereszteződésében két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. Egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Visszaáramlott a füst egy ház szobájába Debrecenben, a Moha utcában vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a füstcsövet és kitisztították azt. A mentőszolgálat a ház lakóját kórházba szállította.

Hajdúhadházon, a Méhészkert utcában kisebb területen a gaz égett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – összegezte a történéseket a katasztrófavédelem.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami közül 1 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött – számolt be róla a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában