Nótaszóval köszöntötték az időseket Esztárban

Nótaszóval köszöntötték az időseket Esztárban
© Fotó: Nagyné Kelemen Mónika
Esztár – Egész napos ünnepséget rendeztek Esztárban az idősek napja tiszteletére, immár 5. alkalommal a napokban.

Az eseményen a helyi szereplőkön kívül nótaénekes is szórakoztatta az idősebbeket. A szép számban megjelent vendégek jó hangulatban tölthették az esős szombati napot.

Szécsi Tamás polgármester köszöntője után sorban jöttek a fellépők: az Epreskert óvoda nagycsoportosai szüreti műsorukkal, az 2. osztályosok verssel, majd zenés-táncos előadásukkal. Szőllősi Tibor saját versével szórakoztatta a közönséget, Szécsi Károlyné pedig egy idézetet olvasott fel. A felső tagozatos diákok egy humoros színdarabot adtak elő.

Hagyomány a községben, hogy az idősekért az önzetlenül legtöbbet tevők jutalmat kapnak munkájuk elismeréseként. Diós Gáborné, Kolár Norbertné, és Szécsi Tamás emléklapot és csomagot kapott.

A műsorszámot követően csigalevessel, gombás ragutésztával és süteménnyel látták vendégül a rendezvény résztvevőit.A délután a nótázásé volt. A Karcagról érkezett Márkus Ilona nótaénekessel sokszor énekelt együtt a vendégsereg. A nap végén tombolasorsolással zártak, fődíjként egy torta talált gazdára.

HBN-NKM