Nótaénekes parádé a nótabálon

Debrecen – A magyar nóta tiszteletére először rendeznek bált február 27-én, szombaton este 18 órától a Lovardában, ahol a legnagyobb hazai művészek kápráztatják el a közönséget.

Nemcsak énekelni, mulattatni is tudnak a jövő hét szombati, hagyományteremtő szándékkal útjára indított első debreceni magyarnóta-bál fellépői, akiket a műfaj rajongói jól ismerhetnek, hiszen az elmúlt évek során is lehetett velük találkozni a Lovarda színpadán.
Szívhez szóló dalaival érkezik a fantasztikus előadói tehetségéről híres Szentendrei Klára, aki a magyarnóta-éneklés csillaga, a Magyar Rádió nívódíjasa, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje. Fejős Jenő, hazánk legnagyobb nótaműsor-rendezője – aki rendkívüli megjelenéssel és rátermettséggel ragadja magával hallgatóit – a művésznővel gyakran szerepel párosban, egyedülálló duójukat a nótabálon is meghallgathatja a közönség.
A finom többfogásos vacsora és az ízletes italok még jobban esnek majd, ha Nova Brigitta, a 100 Tagú Cigányzenekar egykori szólistája lép színpadra, akinek négyfős csapata ráadásként olyan fergeteges cigány-show-t ad elő, ami minden képzeletet felülmúl. Szűkebb régiónkat a közkedvelt Szabó Sándor képviseli.

A nótaműsorhoz természetesen Jeremiás Béla és öttagú cigányzenekara dukál, de játszik majd a Pénzes Trió tánczenekar, melynek tagjai minden műfajban otthon vannak, ami garancia arra, hogy a február 27-ei bálon korra és nemre való tekintet nélkül mindenki színvonalasan fog szórakozni, még az is, aki nem a magyar nóta, hanem a báli hangulat kedvéért látogatja meg az ország első nótabálját, ahol a legszerencsésebbek tombolán 2 személyes wellnesshétvégét nyerhetnek, vagy egyéb értékes nyereményeket vihetnek haza.

INFO
Jegyek elővételben a Lovardában vagy a rendezőnél válthatók, bővebb információ pedig az (52) 386-231 vagy a (30) 634 2844-es számokon kérhető.