Nosztalgiabusszal utazhatunk a vasútmodell kiállításra

Nosztalgiabusszal utazhatunk a vasútmodell kiállításra
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Idén a 20 éves HEXVAVE, 2015. november 20-22-ig nyolcadik alkalommal rendezi meg Debrecenben, a VOKE Egyetértés Művelődési Központban a szokásos év végi, nemzetközi vasútmodell kiállítását.

Ebben az évben 57 méternyi H0-ás modullal, 18 méternyi N-es modullal, várják kedves érdeklődőinket.

November 19 -én tartja A Hajdú Bihar Megyei Mérnöki Kamara a mérnöki előadások rendezvénysorozat következő rendezvényét, melyet természetesen bárki megtekinthet. Részletek a honlapon.

Most is vendég a nagyváradi vasútmodellező klub, Ők a HOLOD állomás makettjét, és hozzá tartozó íveket hoznak magukkal. Visszatérő vendégek között üdvözölhetjük a Viessmann-Kibri-Vollmer céget is, akik ismét sok érdekességet hoznak magukkal. Lesz vasútmodell, képeslap, naptár, és még sok érdekes vásárlási lehetőség.

A DERKE Egyesület szintén jelen lesz, a tőlük már megszokott utastájékoztatással, friss menetrendekkel.

A kiállítás helyszínét egy nosztalgiabusszal (IKARUS 311) is meg lehet közelíteni. A buszon váltott jegyek a kiállítás belépőjébe is beleszámítanak. A menetrendjét hamarosan megtekinthetik a Volán honlapján.

Természetesen – mint eddig már sokszor – most is lesz “Keressétek meg” játék. Azzal a különbséggel, hogy most már nem csak a H0-ás modulon kell keresgélni, hanem minden kiállítót bevonnak a játékba. A támogatók nagyszerű felajánlásain kívül fődíjként kisorsolnak egy ízletes, “20 éves a HEXVAVE” tortát a debreceni Napsugár cukrászda felajánlásában.

– a 20 éves HEXVAVE Egyesület –