"Nosztalgia" Öregfiuk Teremlabdarugó Torna Körösszakálban

"Nosztalgia" Öregfiuk Teremlabdarugó Torna Körösszakálban
Második alkalommal szervezik meg a településen a „Nosztalgia” Öregfiúk elnevezésű Teremlabdarúgó Tornát – adta hírül Vmirjáncki József, civil tudósítónk.

A szomszédos Békés megyéből, Biharugra, Körösnagyharsány, Zsadány. Hajdú-Biharból: Komádi, Biharkeresztes Csökmő, Mezősas, Berettyójfalu, és a helyi Körösszakál CDE, és a település válogatott csapata. Nagyváradról is érkezett egy csapat.

A körmérkőzések még az elmúlt év novemberében megkezdődtek, az utolsó összecsapás az elmúlt vasárnap volt. Első helyezést ért el Nagyvárad csapata, második Komádi, harmadik Biharkeresztes csapata lett.

Minden csapat díszes oklevelet kapott, a helyezett legjobbak szép serleget. A Nagyváradiak a vándorkupát az elmúlt évi győztesektől a Komádi csapattól vették át.

A legjobb játékos címet Kutasi Sándor kapta Zsadányból, a legjobb kapus Váradi Károly Körösnagyharsányból lett. A legtöbb gólt az alábbiak lőtték:

Gurbai János és Samók Gyula Körösszakálból 21-21 találatot értek el, náluk is több gólt lőtt a Nagyváradról érkező Cicas Radu, aki 26 góllal terhelte meg az ellenfél csapatainak hálóját.

Győri Zoltán a helyi iskola igazgatója, aki főszervezője volt a tornának lapunknak elmondta, hogy olyan sikeres volt ez a verseny, hogy már szervezik az újabbat, melyet február hónapban fognak lebonyolítani a helyi sportcsarnokban.

A labdarugó tornát Körösszakál önkormányzata támogatta, mert ezzel programot biztosít a helyi lakosoknak, akik igénylik a mozgást, valamint szórakozást.