Nóra: Claudia csak kihasználta Dávidot

Nóra: Claudia csak kihasználta Dávidot
Önző, csak magával foglalkozik és anyagias. Ezekkel a szavakkal jellemezte Liptai Claudiát a korábbi kormányszóvivő volt szeretőjének, Nórának.

– Köztük az elején nem voltak igazi érzelmek, Dávid elmondta nekem, hogy hiányzott neki a nyilvánosság, ezért kereste Claudiával a kapcsolatot. Mesélte, hogy néha úgy érezte magát, mintha egy színjátékban szerepelne, pedig a kapcsolatuknak volt olyan időszaka, amikor szerette azt a nőt. Ezt is tudom, mert Dávid minden titkát megosztotta velem – mondta el Nóra a Borsnak. – Később egyre jobban kiábrándult belőle. Azt mondta, Claudia csak magával foglalkozik, rendkívül önző nő. Minden baját rázúdította Dávidra, amit ő akart mesélni, az már nem érdekelte.

Nóra szerint Liptai kihasználta a férfit.
– Dávid rengeteget segített Claudiának, oviba vitte Pankát, elment érte, de Claudia ezt nem értékelte eléggé. Dávid azt is említette, hogy Claudia hihetetlenül anyagias, állandóan drága kávézókba jártak, luxusutazásra mentek. A végére teljesen kiábrándult abból a nőből – sóhajtott Nóra, aki legszívesebben Claudia szemébe mondaná véleményét, ám a műsorvezető nem akar tudomást venni róla.

 

További részletek és folytatás: borsonline.hu