Nőnap a Stadionban – Megkezdődött a jegyárusítás is

Nőnap a Stadionban – Megkezdődött a jegyárusítás is
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Március 8. kettős ünnep Debrecenben. Az még hagyján, hogy a Loki rangadót vív az Újpest ellen, de a hölgyeket is ekkor köszönthetjük a Nőnap alkalmából. A DVSC-TEVA és a Nagyerdei Stadion biztosítja a belépőket a nők számára, március 8-án ők a vendégek a lelátókon!

A Loki és a Nagyerdei Stadion vendégül látja a hölgyeket a nőnapi DVSC-TEVA – Újpest bajnoki mérkőzésen. Március 8-án 16 óráig minden kedves nő Loki-szurkoló stadionkártyájára a mérkőzésre szóló belépési jogosultságot tölt fel az üzemeltető cég. A belépők az A1-5, a B1-8, C2-6 szektorokba történő térítésmentes belépést biztosítják. A szervezők a helyszínen biztosítják a zavartalan helyfoglalást.

E hét hétfőtől minden hétköznap 9-től 17 óráig nyitva áll a Nagyerdei Stadion pénztára, válhatóak egyedi belépők az Újpest és a DVTK elleni mérkőzésre, kapható a tavaszi szezonbérlet, továbbra is díjmentesen szerezhető be a stadionkártya – s az ügyletek lebonyolíthatóak a nagyerdeistadion.hu felületein is.


A Loki Múzeum várja az adományokat
Debrecen – Egy hete jelent meg az első felhívás a szurkolókhoz: a Nagyerdei Stadion Látogatóközpontja gyűjti a Loki ereklyéket a tavasszal nyíló DVSC Múzeumhoz. Az elsők között ajánlotta fel Zilahi Zoltán hagyatékát a legendás csatár családja, a jeles gyűjteményt ezekben a hetekben dolgozzák fel a szakértők.