Helyi közélet

2007.12.11. 08:34

Kisorsoltuk december 10-ei nyertesünket

<p>2007.12.10. napján Buzdorné Ökrös Judit nyert a Hajdú Online Adventi kalendárium (http://advent.haon.hu) játékában!</p>

Nyereménye felõl érdeklõdhet az 52/525-400#5304 telefonszámon, vagy szerkesztõségünkben a 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10. címen. Nyereménye átvételére is ezen a címen van lehetõség, hétköznapokon 9.00 és 17.00 óra között.

Szívből gratulálunk!

Mini interjú,Buzdorné Ökrös Judittal , a HAON Adventi kalendárium játékának december 10-ei nyertesével
A nap folyamán többször is ellátogat nyertesünk a haon oldalára, hogy mindig tájékozott legyen a megyében és a nagyvilágban zajló eseményekről.
A főoldalon általában mindent elolvas, de sport eseményeket is mindig átböngészi. Eddig még soha nem volt szerencséje, első alkalommal nyert.
Az ajándék éppen jókor jött, épp a napokban romlott el a családi kávéfőző, így aztán semmi sem zavarhatja meg a reggeli kávézás harmóniáját.
A megújult Haon nagyon hasznos, nem csak hogy könnyebben kezelhető az oldal, de több információ is az olvasó rendelkezésére áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában