Nagyvilág

2013.06.02. 11:35

Csúnya szakítást örökített meg a Google

Nincs is fájóbb, mint amikor már kihűl a szerelem és búcsút kell intetni párunknak. Különösen kellemetlen, ha egy nagy veszekedés után a cuccainkat az utcára dobálja.

Nincs is fájóbb, mint amikor már kihűl a szerelem és búcsút kell intetni párunknak. Különösen kellemetlen, ha egy nagy veszekedés után a cuccainkat az utcára dobálja. És ennél még kellemetlenebb, amikor mindezt a Google Streetview kamerája jókor, jó helyen járva pont megörökíti. Utána éveken át nézhetjük szenvedésünket. Pont ez történt szegény lánnyal is, akit éppen úgy kapott el a kamera, hogy a széthajigált holmiját próbálja szomorúan az autójába tuszkolni. Az egyik Reddit felhasználó vette észre a képet és ő osztotta meg a nagyvilággal a történetet (mert egyébként költözhetne is, nem?).

Tehát az említett lány az egyik barátjának az exbarátnője. Jó néhány éve szakítottak és egyébként már nem is élnek abban a városban, ahol a kép készült. Egy újabb bizonyíték arra, hogy érdemes turkálni a Streetview-ban, mert ilyen szituációkra bukkanhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!