Sport

2016.03.12. 17:48

"Nem egyszerű egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani"

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Budapest Honvéd (0-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Marco Rossi értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Budapest Honvéd (0-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Marco Rossi értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Nem egyszerű egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Az ellenfél ma jól focizott, lefocizott bennünket. Figyelmetlenek voltunk. Ellenfelünk minden lehetőséget kihasznált. Csalódott vagyok, gyenge futballt mutattunk be. Kevés lehetőségünk volt, szinte csak rossz döntéseket hoztunk. A Honvéd szervezetten védekezett és a bent lévő két gyors csatár megkeserítette az életünket. Az első gól után lett volna lehetőségünk betalálni, de ott is rossz megoldást választottunk.



Marco Rossi: - Volt egy hétközi forduló, 2 napunk volt erre a mérkőzésre. Ezzel a taktikával készültünk, 3-5-2-vel léptünk pályára. Az eredmény azt mutatja, hogy a dolog bejött.



Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga huszonötödik fordulójában a DVSC-TEVA a Budapest Honvéd csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Debrecen - A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 3-0-ra győzött Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, szombaton.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!