Női kézilabda NB I – Mátéfi Esztert felmentették a munkavégzés alól

Budapest/Dunaújváros, 2015. október 8., csütörtök (MTI) – Felmentették a munkavégzés alól Mátéfi Esztert, a női kézilabda NB I-ben ötödik helyen álló Dunaújvárosi Kohász KA csapatának vezetőedzőjét.

A klub honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy a helyzet végleges rendezéséig a szakvezetés György László utánpótlás vezetőedzőt kérte fel a felkészülés irányítására. Az új vezetőedző a tervek szerint a jövő hét elején kezdi meg munkáját – áll a közleményben.

“Az elmúlt hónapok történései arról győzték meg a döntéshozókat, hogy a mindenki által tanúsított legjobb szándék ellenére is megtorpant csapatunk fejlődése, alábbhagyott a korábbi lelkesedés, az elbizonytalanodás jelei mutatkoztak a pályán és a pályán kívül egyaránt. Ebben a helyzetben pedig cselekedni kell, amíg nem késő…” – fogalmaznak a vezetők.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a jövőben is számít Mátéfi Eszter munkájára, az utánpótlás csoportoknál ajánlanak neki szakmai, módszertani vezetői és koordinációs feladatokat. A honlapon olvasható beszámoló szerint a szakember a felkérés elfogadásával kapcsolatban néhány nap gondolkodási időt kért.

– MTI –
hirdetés