Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 16:03

Esélyegyenlőségi Kistérségi Központ Gávavencsellőn

<p>Gávavencsellő - A Nyíregyházi Esélyek Háza működtetése keretében a gávavencsellői polgármesteri hivatalban április 1-jétől Kistérségi Koordinációs Központot hoztak létre a társadalmi kirekesztés által sújtott célcsoport segítése érdekében.</p>

Esélyegyenlőség Mindenki Számára” Európai Év volt 2007, melyet rendezvényekkel, összefogással, programokkal és a lehetőségek megragadásával vett komolyan Gávavencsellőn a nagyközségi önkormányzat.

Tette azért is, mert halmozottan hátrányos helyzetű vidékről van szó, s nagy szükség van az esélyegyenlőség lehetőségének megteremtésére. A munkát segítette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Esélyegyenlőségi Koordinációs IrodaHerczku Tünde, a Nyíregyházi Esélyek Háza vezetőjének közreműködésével.
Az együttműködés eredményeként a Nyíregyházi Esélyek Háza működtetése keretében a gávavencsellői polgármesteri hivatalban április 1-jétől Kistérségi Koordinációs Központot hoztak létre a társadalmi kirekesztés által sújtott célcsoportok támogatása érdekében. Az önkormányzat megteremti a központ létrehozásának feltételeit, az Esélyek Háza számítógépet ad a központ működéséhez, s információkkal, szakmai segítséggel támogatja a továbbiakban. A számítógépet április 1-jén adták át a képviselő-testület ülésén ünnepélyes keretek között.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!