Debrecen hírei

2018.02.13. 09:13

Növénytolvajt fogtak a Kishegyesin

Debrecen - A debreceni rendőrök a parkolóban ismerték fel azt a férfit, akit egy korábban elkövetett lopás miatt kerestek.

Debrecen - A debreceni rendőrök a parkolóban ismerték fel azt a férfit, akit egy korábban elkövetett lopás miatt kerestek.

A rendőrök február 12-én 9 óra után nem sokkal a Kishegyesi úton lévő egyik áruház parkolójában járőröztek, ahol észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit, aki az egyenruhásokat látva hirtelen elfordult. Az 52 éves helyi lakosról a járőrök tudták, hogy összefüggésbe hozható egy a városban korábban elkövetett lopás ügyében.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. november 21-e és december 29-e között közel 200.000 forint értékben tulajdonított el dísznövényeket egy debreceni családi ház előkertjéből. A rendőrkapitányságra lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállított Ny. László a nyomozóknak beismerő vallomást tett. A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!