SZON - PR cikk

2013.04.25. 12:38

Szeretné lakását minőségi fa bútorokkal berendezni?

Az Erdélyi Bútor a megoldás!

Az Erdélyi Bútor a megoldás! Ahol 2013. május 31-ig minden bútort 10%-os kedvezménnyel vásárolhat meg, Kelet-Magyarország legjelentősebb erdélyi tömörfa bútorokat forgalmazó cégétől.

Az akció ideje alatt, további kedvezményként, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben ingyenes házhoz-szállítást biztosít a cég, a 100.000 Ft. felett vásárlók részére.

Az akció keretében, a legkedvezőbb bútorpiaci ár 90%-áért viheti haza az egyes termékeket. Így hosszú élettartalmú bútorokkal rendezheti be otthonát, ahol kényelmes, megbízható minőségű fa bútorok veszik majd körül.

Az Erdélyi Bútor, hagyományos faragási módszereket csúcstechnológiával ötvözve készített kiváló minőségű, tömör fa alapanyagú bútorai tartósak, kitűnően használható, esztétikus, rendkívül hosszú élettartamú darabok.

Most ezekből a kizárólag minőségi, tartós fa alapanyagokból előállított bútorokból válogathat és rendezheti be az étkezőjét, a nappaliját, a hálószobáját, vagy akár az egész lakását.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert a cég által kínált termékek maximális minőségű, megbízható és a legjobb ár-érték arányú bútorok a hazai piacon!

Keresse az erdélyi Bútort, az alábbiak elérhetőségek egyikén:

·     www.erdelyibutor.hu oldalon,

·     Nyíregyháza, Orosi út 1. szám alatt,

·     [email protected] e-mail címen, vagy

·     hívja a 06-30/432-1277-es telefonszámot.

 

Váltsa álmait valóra, legyen az erdélyi Bútor vásárlója!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!