Nincs több kérdés, méltán népszerű a férfikonty

Akt.:
Nincs több kérdés, méltán népszerű a férfikonty
© Fotó: boredpanda.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Urak, nem kell kétségbeesni, ha elkezd ritkulni a sörény! Nem muszáj titokzatos, zsákbamacska-típusú csodaszerekhez nyúlni, néhány mozdulat, és már meg is szabadulhatnak a kopasz foltoktól!

A Real Madrid szélsője, Gareth Bale frizurája sokakat megdöbbentett a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon, amikor kopasz foltja kivillant nem túl gondosan összefogott kontya alól. Egy hozzá közel álló forrás szerint a labdarúgó kifejezetten azért hordja így a frizuráját, mert bizony őt is utolérte az a probléma, mint sok más férfitársát, méghozzá az, hogy elkezdett kopaszodni. Ezzel óriási fordulatot hozott a férfi frizuradivatba, hiszen azóta rengeteg sorstársa kezdte követni példáját – írja a BoredPanda.

Napvilágot látott Gareth Bale titkaNapvilágot látott Gareth Bale titka

Egyetlen aranyszabályt kell csupán betartania annak, aki ehhez a megoldáshoz nyúl: sosem szabad szorosan összefogni a még meglévő tincseket, hiszen az csak további hajhulláshoz vezet. Ugyanakkor bátran állíthatjuk, a hölgyek körében is méltán népszerű hajviseletet bárki kipróbálhatja, akinek megfelelő hosszúságú haja van, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy férfinak nem válik előnyére, ha külseje némileg egy híres labdarúgóéra emlékeztet…

2Máris jobb ránézni, ugye?

3Volt folt, nincs folt

man-bun-hide-baldness-7-59199d91ce1df__700Hölgyeken is segíthet a módszer


Fotók: 15 férfi, aki hihetetlenül sármos lett a hajvágás után

Nem csak a nők megjelenése tud drasztikus módon átalakulni a fodrásznál. Bebizonyítjuk, hogy a férfiaknál is sokat jelent egy jó frizura választása.

Fotók: 15 nő, aki drasztikusan megváltoztatta a haját, és jól tette

A legtöbb nő nem mer változtatni a frizuráján, még akkor sem, ha tudja, hogy sokkal jobb fazont is választhatna. Nos, a következő hölgyek nem tartoznak közéjük.