Nincs több kérdés, méltán népszerű a férfikonty

Akt.:
Nincs több kérdés, méltán népszerű a férfikonty
© Fotó: boredpanda.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Urak, nem kell kétségbeesni, ha elkezd ritkulni a sörény! Nem muszáj titokzatos, zsákbamacska-típusú csodaszerekhez nyúlni, néhány mozdulat, és már meg is szabadulhatnak a kopasz foltoktól!

A Real Madrid szélsője, Gareth Bale frizurája sokakat megdöbbentett a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon, amikor kopasz foltja kivillant nem túl gondosan összefogott kontya alól. Egy hozzá közel álló forrás szerint a labdarúgó kifejezetten azért hordja így a frizuráját, mert bizony őt is utolérte az a probléma, mint sok más férfitársát, méghozzá az, hogy elkezdett kopaszodni. Ezzel óriási fordulatot hozott a férfi frizuradivatba, hiszen azóta rengeteg sorstársa kezdte követni példáját – írja a BoredPanda.

Napvilágot látott Gareth Bale titka
Napvilágot látott Gareth Bale titka

Egyetlen aranyszabályt kell csupán betartania annak, aki ehhez a megoldáshoz nyúl: sosem szabad szorosan összefogni a még meglévő tincseket, hiszen az csak további hajhulláshoz vezet. Ugyanakkor bátran állíthatjuk, a hölgyek körében is méltán népszerű hajviseletet bárki kipróbálhatja, akinek megfelelő hosszúságú haja van, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy férfinak nem válik előnyére, ha külseje némileg egy híres labdarúgóéra emlékeztet…

2
Máris jobb ránézni, ugye?

3
Volt folt, nincs folt

man-bun-hide-baldness-7-59199d91ce1df__700
Hölgyeken is segíthet a módszerFotók: 15 férfi, aki hihetetlenül sármos lett a hajvágás után

Nem csak a nők megjelenése tud drasztikus módon átalakulni a fodrásznál. Bebizonyítjuk, hogy a férfiaknál is sokat jelent egy jó frizura választása.


Fotók: 15 nő, aki drasztikusan megváltoztatta a haját, és jól tette

A legtöbb nő nem mer változtatni a frizuráján, még akkor sem, ha tudja, hogy sokkal jobb fazont is választhatna. Nos, a következő hölgyek nem tartoznak közéjük.
hirdetés