Nincs ok aggodalomra, pazar formában vannak

Nincs ok aggodalomra, pazar formában vannak
© Illusztráció: Getty Images
Baja, Debrecen – Számos hazai, valamint nemzetközi viadalon tesztelték tudásukat a fiatal cselgáncsozók.

Négy ország 300 versenyzője mérettetett meg a bajai Pajtás-kupán. Hazánk különítménye, a DSC–SI nem tért vissza aranyérem nélkül a cívisvárosba: Orosz Botond első helyen végzett, míg Pusztai Botond ezüstérmesként zárta a rangos tornát.

A Debreceni Sportcentrum ifjú növendékei Tatabányán is jártak a Magyar Kupa küzdelmein, ahol megnyerték a diák B-korosztály összesített pontversenyét. Csapatversenyben sem ismertek kegyelmet, ott is elsők lettek. Egyéniben aranyérmet szerzett Bodnár Emese, Nagy Milán és Völgyi Gréta. Ezüstérem büszke tulajdonosa lett Kriuchkov Iván és Kondé Levente. A dobogó legalsó fokára Gönczi Mirtill, Pusztai Botond, illetve Papp Bálint állhatott fel. Gönczi Dorina ötödik, Nagy Gergő és Both Botond pedig a hetedik helyen zárta a honi kupát.

Tovább öregbítették

Nemzetközi versenyen léptek tatamira a DSC–SI ifjúsági leány cselgáncsozói, a miskolci EBMEX-kupa döntőjében klubtársak feszültek egymásnak, Cservenák Anna és Szutor Beáta küzdelméből kis különbséggel előbbi került ki győztesen. Orosz Blanka révén bronzérem is jutott a debrecenieknek, míg Szilágyi Zsanett az ötödik helyen fejezte be súlycsoportja küzdelmeit.

A DSC-SI dzsúdó szakosztályának legfiatalabb képviselői nemzetközi porondon tesztelték tudásukat a felvidéki Besztercebányán. Kruchov Iván „fejére került a babérkoszorú”, Kriuchkov Valentin, illetve Völgyi Gréta második lett, emellett bronzmedált akasztottak Magyar Attila, Nagy Gergő, Nagy Milán és Balogh Péter nyakába. Süveges Ben­degúz ötödik lett.

HBN


Dzsúdósok, pajtások!
Debrecen – A 4 ország 300 versenyzőjét felvonultató bajai Pajtás Kupáról sem tértek haza aranyérem nélkül a DSC-SI cselgáncsozói, Orosz Botond a diák C-korosztály 36 kilogrammos mezőnyében végzett az első helyen.
Sporthírek