Nincs kapcsolat a drogfogás és Stohl ügye között

stohl andrás
stohl andrás
A BRFK közleményében cáfolja azokat a következtetéseket, amik szerint az elmúlt héten történt jelentős drogfogásnak bármiféle köze lenne Stohl András ügyéhez

A BRFK közleménye:

2010.06.22. kedd 14:26
 

“Az egyik napilap napilap 2010. június 22-ei lapszámának címlapján „A rendőrség szinte biztos benne: Elkapták Stohl drogszállítóit”, valamint 11. oldalán található „40 milliót érő droggal buktak le Stohl dílerei” címet viselő írással kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság fontosnak tartja közölni:

A cikk taglalja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon jelenleg folyamatban lévő kábítószerrel kapcsolatos nyomozás, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálatának utóbbi hetekben felderített ügyei közti összefüggést. A magát megnevezni nem kívánó szerző tényként közli, hogy a fővárosi rendőrök által elfogott drogfutár kapcsolatban van a Stohl András ellen folyó nyomozással, hovatovább a gyanúsított futárjaként azonosítja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a jelenleg folyamatban lévő, drogfutárok elfogásával kapcsolatos nyomozásáról kimerítő, hiteles és pontos tájékoztatást adott dr. Ródler Norbert őrnagy úr, a BRFK KBESZ vezetője a 2010. június 18-ai sajtótájékoztatón.

A cikk állításaival ellentétben az eljárás jelenlegi adatai szerint semminemű összefüggés nem vonható a BRFK, valamint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság említett nyomozásai között.

Forrás: Napi ÁszOnline