Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.04. 09:38

Gyalog mehetnek haza Nyíregyházáról

<p>Nyíregyháza - Totálkárosra tört az a külföldi Dacia amivel egy BMW elé hajtottak Nyíregyházán péntek reggel. <dia width="900" height="700" alt="Gyalog mehetnek haza Nyíregyházáról 2008.04.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyalog_mehetnek_haza_Ny_regyh_z_r_l_2008_04/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gyalog mehetnek haza Nyíregyházáról 2008.04.04." /></a></dia></p>

A helyszíni információ szerint egy BMW tartott Nyíregyházán, a Széchenyi utcán a belváros felé. Az autó elé a Szabolcs utca vonalát elhagyva egy külföldi rendszámú Dacia hajtott ki, és a sávjában haladó BMW vezetője megpróbálta oldalra kormányzással elkerülni az ütközést, de sikertelenül.

A karambol nyomán nem történt személyi sérülés, de az anyagi kár jelentős. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására.

Kapcsolódó cikkek:

Oszlopnak csapódott egy autó Gégényben
Csütörtök délután Gégényben, az Ady Endre utcán a posta előtt haladt a Suzuki.

Álmos horgászok borultak árokba Fényeslitkénél?
Egy Renault Megan tartott Kisvárda irányából Záhony felé csütörtök hajnalban a 4-es főúton. 

Több órás útzár a Nyírtassnál, baleset miatt
Egy személygépkocsi tisztázatlan okból úgy ment neki egy pótkocsis teher járműnek, hogy azt felborította. Személyi sérülés nem történt, de órákra le kellett zárni a 4-es főutat. 

    - Pusztai Sándor -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!