Helyi közélet

2014.05.01. 13:26

Átadták a Nagyerdei Stadiont

Debrecen - A megnyitóünnepségen kicsiknek és nagyoknak, drukkereknek és érdeklődőknek egyaránt igyekeztek valami meglepetéssel szolgálni a rendezők. Élő közvetítésünket a gáláról itt olvashatja.

Debrecen - A megnyitóünnepségen kicsiknek és nagyoknak, drukkereknek és érdeklődőknek egyaránt igyekeztek valami meglepetéssel szolgálni a rendezők. Élő közvetítésünket a gáláról itt olvashatja.


[liveticker name="a-debreceni-nagyerdei-stadion-atadasa-elo-koezvetites-2014-05-01"]


Debrecen - A stadion nyitóünnepségét követően kérjük, hogy a DKV Zrt. közösségi közlekedésének szolgáltatásait vegyék igénybe.


Debrecen - Statárium a vakondokra, nagydíj a polgármesternek – felfokozott várakozás a debreceni stadion megnyitása előtt – írta a Nemzeti Sport 1933-ban.


Debrecen - A Nagyerdei Stadion átadásához kapcsolódó rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2014. május 1-jén 00.00 és 24.00 óra között teljes szélességben lezárásra kerül a Nagyerdei körútnak a Pallagi út és Ady Endre utca közötti, valamint az Ady Endre utcának a Vigadó tér és Nagyerdei körút közötti szakasza.


Debrecen - A Munka ünnepén és a munkanap áthelyezés miatt változik a közlekedési és parkolási rend Debrecenben, valamint az ügyfélszolgálatunk nyitvatartási rendje is eltér a megszokottól.


Debrecen - Ingyenes programok sora várja a Nagyerdőn majálisozókat.


Debrecen - Igazi sztárparádé lesz a Nagyerdei Stadion nyitóünnepségén, ahol a pályát legendás focisták avatják.


Debrecen - A Nagyerdei Stadiont üzemeltető kft. már szerződést is kötött az NSR Kft.-vel.


Debrecen - A DKV Zrt. annak érdekében, hogy az új CAF villamosok az 1-es villamos vonalán is közlekedni tudjanak 2014. április 12. és április 27. között, hétvégenként, három ütemben megállóhely karbantartási munkálatok végzett.


Debrecen - A húszezernél is több vendéget sztárok szórakoztatják majd.


Debrecen - Május 1-jén nagyszabású műsor keretében ünnepelhet együtt több mint húszezer ember az arénában.


Debrecen - A Nagyerdei Stadionban egykori és jelenlegi kedvencek avatják fel a pályát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában