Nézzük, mivel töltöttük meg ezt a kánikulai napot

Akt.:
Nézzük, mivel töltöttük meg ezt a kánikulai napot
Debrecen – Van rá esély, hogy elbúcsúzhatunk a Golgotától, elmerült egy férfi a Látóképi-tóban, de fény derült egy debreceni késelésre is. Vasárnapi hírmondó.


Pákh Imre elviszi a Golgotát a debreceni múzeumból

Pákh Imre magyar származású amerikai műgyűjtő elviszi a debreceni Déri Múzeumból a Krisztus-trilógia tagját, a Golgota című festményt. Munkácsy Mihály alkotásáért a Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábban 6 millió dollárt ajánlott, de a tulajdonos 9 millió dollárt kért.

golgota_4


Még mindig nagy erőkkel keresik a Látóképi-tóban ma délután elmerült férfit

Egy fürdőző merült el a Látóképi-tóban a délutáni órákban – értesült szerkesztőségünk. A helyszínen tűzoltók és a nyírségi vízimentők közös erővel keresik a férfit, egyelőre még nem bukkantak nyomára.


Harmadik helyen végeztek lányaink a debreceni kosárlabda világbajnokságon

Izrael ellen győzelemmel és harmadik pozícióval búcsúzott Magyarország a debreceni közönségtől.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt MTI Fotó: Czeglédi Zsolt ©

Megszúrta zuhanyzó párját egy nő Debrecenben, a férfi életveszélyesen megsérült

Elrendelte a Debreceni Járásbíróság annak a 46 éves nőnek az előzetes letartóztatását, aki az eddigi adatok szerint a múlt hónap végén többször megszúrta élettársát cívisvárosi otthonukban.

Illusztráció: Getty Images Illusztráció: Getty Images ©

Megölték, de csak 15 évvel később halt meg

A fotón látható két férfi 15 évvel előtt követett el gyilkosságot, de mivel az áldozat csak most halt meg, eddig nem ítélték el őket emiatt. Ez lehet az amerikai történelem leghosszabb gyilkossága.

gyilkossag_15ev


Hármas baleset a 35-ös főúton

A 35-ös főút 70-es kilométerénél két személyautó és egy autóbusz karam- bolozott, a baleset egy időre lelassította a közlekedést azon a környéken.

hirdetés