Nézzük, mit ajánl Áfra János a Campusról

Áfra János
Áfra János - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – A Telekom Hallban a nulladik napon, azaz 22-én érdemes meghallgatni a nemzetközi sikerre törő Middlemist Redet és a mindig kellően melankolikus Vad Fruttikat.

A további napokra délutáni bemelegítésképp a Víztorony aljában található KULTer.hu-DUB Székház Összművészeti Placc programjait ajánlom mindenkinek, itt nap közben írók, költők szövegeivel, slammerekkel és kedvenc előadókkal is lehet találkozni, ismerkedni, hiszen lesz beszélgetés Palya Beával, Papp Szabolccsal (a Supernem frontemberével), továbbá Zságer Balázzsal (a Žagar frontemberével) is – sorolta a Debrecenben élő költő a maga Campus-ajánlatát.

Az esti programokon a minőségi elektronikus zene debreceni szcénájának fontos figurái mellett többek közt a szerintem zseniális Occam is feltűnik – folytatta a helyi kulturális élet egyik motorja –, mégpedig július 24-én éjszaka. Aznap este Žagar koncert is lesz, mégpedig a Telekom Hallban, 25-én éjjel pedig Chris Lawyer boldogítja a kicsit zúzósabb elektronikus zenék kedvelőit.