Helyi közélet

2016.04.07. 11:06

Fenyegetéssel szerzett magának pulóvert

Hajdúszovát - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a hajdúszováti férfit, aki a megalapozott gyanú szerint fenyegetéssel szerezte meg a sértett férfi ruháját.

Hajdúszovát - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a hajdúszováti férfit, aki a megalapozott gyanú szerint fenyegetéssel szerezte meg a sértett férfi ruháját.

Egy férfi tett feljelentést a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányágon 2016. április 6-án 9 óra 31 perckor, mivel egy másik férfi Hajdúszováton, a Gaál Zsigmond utcán megállította, és az öklét mutatva megfenyegette, hogy adja át neki a pulóverét. A sértett ennek hatására odaadta támadójának a fekete színű, kapucnis felsőt, amit a férfi magára húzott, és elment a helyszínről. A 38 éves férfi ezután busszal a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra utazott, hogy értesítse a történtekről a rendőröket.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként megállapították, hogy a sértett busszal Hajdúszoboszlóra akart utazni, amit lekésett, így a buszmegállóból átsétált a Gaál Zsigmond utcára, hogy ott stoppoljon. Eközben találkozott B. Csabával, aki megszólította, hogy megdicsérje pulóverét és megvegye. A férfi azonban nem akarta eladni az ismeretlennek a ruhát, ezért a gyanúsított megfenyegette meg őt.

B. Csabát a rendőrök hajdúszováti otthonában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elfogásakor azt a pulóvert viselte, amit a megalapozott gyanú szerint a sértettől vett el. A nyomozók lefoglalták a ruhadarabot.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a 20 éves fiatalember ellen zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában