Helyi közélet

2016.09.26. 08:10

Minek robbantott?

<em>Az elmúlt hetekben a kormányoldal a kötelező uniós betelepítési kvótáról szóló népszavazási kampány finisében kijátszotta a terrorveszély kártyát.</em> Orosz Csaba jegyzete.

Az elmúlt hetekben a kormányoldal a kötelező uniós betelepítési kvótáról szóló népszavazási kampány finisében kijátszotta a terrorveszély kártyát. Orosz Csaba jegyzete.

Azt a kétségtelen tényt, hogy a közelmúltban Nyugat-Európában elkövetett merényletek zömét bevándorlók, vagy azok leszármazottai hajtották végre. A budapesti szombat éjszakai robbantás során két rendőrjárőr sérült meg. A hatóság egy 20-25 év körüli, 170 centiméter magas férfit gyanúsít, aki világos színű horgászkalapot viselt. Érdekes, azt nem közölték, hogy milyen a keresett személy bőrszíne, az arcvonásai, pedig számos kamera felvételein ott lehet, mivel a belváros kellős közepén történt a dolog. Esetleg a rendőrség gyanújával szemben nem is az egyenruhások voltak a célpontok, csak rosszkor voltak, rossz helyen? A tettes esetleg bosszút akart állni valamilyen korábbi „sérelméért” valakin, csak nem jókor következett be a detonáció? Vagy valamilyen az ottani üres üzlethelyiségben zajló alvilági elszámolási vitát akartak ily módon „rendezni”? Netán terroristáról van szó? Remélem minél hamarabb, még a jövő vasárnap előtt elfogják a tettest és választ kapunk a kérdésekre.


Budapest - A járőrök voltak a szombati budapesti, Teréz körúti robbantás célpontjai, "a rendőreimet ki akarták végezni" - jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában