HAON - PR cikk

2019.01.24. 11:02

Táska kiegészítők ajándékba

Miután kiválasztottuk a számunkra tökéletes új táskát, vagy már van egy régi, kedvenc darabunk, rendszerint szeretjük hozzáillő kiegészítőkkel kényeztetni magunkat. Ha pedig ajándékon gondolkodunk valamely szerettünk számára, akkor mi sem egyszerűbb, mint a már meglévő táskáját hasonló pénztárcával, kártyatartóval, kulcstartóval esetleg tolltartóval kiegészíteni. Akár egy szett összeállítása a cél, akár önmagában készülünk táska kiegészítőt vásárolni, az Etáskánál garantáltan találunk minőségi darabot.

 

Amikor magunknak vásárolunk, egyszerű dolgunk van, mert többé-kevésbé tudjuk, mit keresünk. De, amikor meg szeretnénk lepni egy ismerősünket, bárkinek szánjuk is az ajándékot, abban szinte teljesen biztosak lehetünk, hogy egy klasszikus valódi bőr kiegészítővel garantáltan célba találunk. Érdemes jól körülnézni az Etáska kínálatában, mert több minőségi termékük díszdobozban érkezik, ami tovább emelheti ajándékunk fényét.

Pénztárca

Nemre való tekintet nélkül ki ne örülne egy minőségi, valódi bőr pénztárcának? A nagy színválaszték és többféle méret gondoskodik a női, férfi, valamint uniszex pénztárca bőséges kínálatáról. Gondoskodásunkat fejezhetjük ki az ajándékozott felé azzal, ha egy adatlopás elleni RFID-blokkolóval ellátott biztonságos tárcát választunk számára. Egy RFID pénztárca bármilyen távolságból képes megvédeni a bankkártyák és a hitelkártyák chipjeit az illetéktelen leolvasástól. Nem probléma, ha táska mellé keresünk kiegészítőt, vagy csak egyszerűen a kedvesünket szeretnénk meglepni a kedvenc színében pompázó új tárcával. Bármilyen céllal is készülünk vásárolni, az Etáska pénztárca választéka biztosan nem hagy cserben bennünket.

Kártyatartó

A pénztárcákhoz hasonlóan a kártyatartók is rendelkezhetnek RFID védelemmel. Az Etáska női, férfi és uniszex kártyatartóinak jó része több kártya tárolására is alkalmas darabok többféle fazonban. Ezen felül találunk szóló, azaz egyetlen kártyának való, bőrkeretes tartót is.

Kulcstartó

Meglepő módon a bőrből készült kulcstartók igen sokfélék lehetnek. Ott vannak mindjárt a klasszikus cipzáros fazonúak mellett a divatos, Swarovski kövekkel kirakott ékszerszépségű darabok. Választhatunk a kártya tárolására is alkalmas, összehajtogatós típusúak, valamint a tolltartóként is funkcionáló ritkaságok közül is.

– PR cikk –

Címkék#alh_haon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!