Brand(le)-építés

Akt.:
Brand(le)-építés
© Fotó: Derencsényi István
Lehet itt talpnyaló helyi médiázni, csak azt nem kellene elfeledni, hogy közülünk, jó esetben persze, mindenki a Lokiért szorít, és persze a DVSC-ből él is, hiszen ha jó a futball, többen olvassák a lapot. De jelenleg csak szeretnénk hinni, hogy belátható időn belül lesz itt normális, nézőket vonzó foci. Tamás Nándor írása.

Mert azért most már álljon meg a menet, ilyen tré idénye, mint a legutóbbi, már másfél évtizede nem volt a debreceni csapatnak, eddig még csak-csak nyelte a békát az ember, de ami most folyik, az nagyon nincs rendben!

Lófütty fillért nem költ a klub jó ideje egy normális igazolásra, most ez éppen a „portugál szakmai stábja” miatt van, azt mondják, sok lóvé ment el, de szerintem ezzel megalázó helyzetbe hozzák a mostani trénert, a Loki-címeres mezt felhúzó játékosokat és nem utolsó sorban, sőt, főként a szurkolókat.

Harcos, fiatal gárdát építenek, csak lehet, hogy erről Herczeg Andráséknak senki nem szólt. Ez a keret gyenge, mert egy masszív magot elengedtek az előző nyár végén, ősz elején, a helyükre érkezett zsoldosok pedig nem tudták pótolni a távozókat.

Most meg úgy tűnik, meg sem próbálunk erősíteni, legalábbis élcsapathoz méltóan nem. Igen, így, meg sem próbálunk, többes szám első személyben. Mert mi vagyunk a Loki, te, ő, meg én.

Szomorú, de most már a hírünk is rossz a magyar futballban, nem akar ide igazolni szinte senki, csak akinek nincs jobb ajánlata máshonnan.

Szegényes az eklézsia, hamis a zsoltár. Lassan a hívek már a templom felé sem néznek, hiába hívja őket a harangszó.

– Tamás Nándor –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés