Sport

2014.12.12. 15:27

Veszélyesebbek, mint látszik

Debrecen - Kuncz Tamás szerint csalóka a Szentes tabellán elfoglalt 14. helye.

Debrecen - Kuncz Tamás szerint csalóka a Szentes tabellán elfoglalt 14. helye.

Viszonylag hosszabb, majd három hetes szusszanó után játszik újra bajnokit a DVSE, mely szombaton 18 órától a sereghajtó Valdor Szentes otthonába látogat az OB I. 10. fordulójában. A Csongrád megyeiek eddigi összes meccsüket elveszítették a 2014/15-ös pontvadászatban, amit a klub vezetősége megelégelt, és úgy döntött, menesztik Matajsz Márk eddigi vezetőedzőt, helyére pedig újfent Lukács Dénes került. Érdekesség, hogy Lukács tavaly épp a Debrecennél volt másodedző, ez azonban nem jelenthet sok előnyt a szentesieknek, ugyanis a nyáron szinte teljesen kicserélődött a cívisvárosiak kerete.

Nem lehet baj

– Gőzerővel készülünk a szombati találkozónkra, közel három hetünk volt arra, hogy a lehető legalaposabban kielemezzük ellenfelünket. Azt hiszem, sikerült minden szinten, fizikálisan, mentálisan és taktikailag is felkészülnünk. Szerencsére mindenki egészséges, be szeretnénk bizonyítani, hogy jó csapat vagyunk, és van keresnivalónk az első nyolc csapat között – mondta el lapunknak a nyáron Kaposvárról érkező Kuncz Tamás, aki szerint megtévesztő a riválisuk helyezése. – Nemrég edzőváltás történt Szentesen, amely nagy pluszt adhat nekik, nehéz mérkőzést várunk, amely háromesélyes is lehet, bár bízunk benne, hogy magabiztosan nyerünk, ha mindenki maximálisan odateszi magát, akkor nem lehet baj. Videón megnéztük a találkozóikat, több esetben taktikusan és jól játszó csongrádi együttest láttunk, így elmondható, hogy csalóka a pozíciójuk, előrébb is lehetnének – vélekedett a DVSE bekk és átlövő poszton is bevethető játékosa, majd elárulta, jól érzi magát Debrecenben, kiváló a csapatszellem, és egyre jobban kezdenek összekovácsolódni.

A kétszeres olimpiai bajnok, Varga Tamás vezette hajdúsági egylet legutóbb november 25-én 6–5-re verte a Kaposvárt, míg a Szentes az OSC-től szenvedett 25–13-as vereséget.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!