visszatér-e Dzsudzsák?

2020.07.09. 08:23

Elképesztő pletykaözön indult be a Loki átigazolási terveiről

A Goal úgy tudja, nagy nevek is képben vannak a klubnál.

Budapest 20191115 Labdarúgás 2019 válogatott felkészülési mérkõzés edzõmérkõzés Magyarország Uruguay Nemzeti Sport Fotó Földi Imre Dzsudzsák Balázs

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A napokban mondta el Papp László, Debrecen polgármestere, hogy szeretnék megtartani a nemrég szinte teljes egészében városi tulajdonba került DVSC előző szezonbeli költségvetését, így a klub 1,2 milliárd forintból gazdálkodhat a másodosztályban is. Csak idő kérdése volt, mikor indul pletykacunami a Loki idei átigazolási terveiről, a kalapba most a Goal Magyarország dobott be néhány nevet, köztük igazi nagyágyúkat is.

A DVSC a hivatalos bejelentés pillanatáig nem kommentál átigazolási pletykákról szóló híradásokat, ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy megfelelő távolságtartással kezeljék a lenti sorokat.

A Goal információi szerint sokkal erősebb lesz a Debrecen, mint a kieséssel végződő előző szezonban. A lap „klubhoz közeli forrásaitól” úgy tudja, „nagy esélye van annak, hogy Dzsudzsák Balázs is hazatérjen, és ismét Debrecenben futballozzon.” Mint arra a Goal is emlékeztet, Dzsudzsák jelenleg az Al-Ain FC játékosa, de nem biztos, hogy maradhat az araboknál a koronavírus-járvány okozta költségcsökkentés miatt.

A lap szerint a másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. Cikkük a németországi és angliai kitérőt is maga mögött tudó Varga Józsefet is potenciális visszatérőként említi, de a jelenleg a Puskás Akadémiában futballozó Sós Bence, valamint csapattársa, Hegedűs Lajos kapus is képben lehet. És itt még nincs vége a felsorolásnak: a sportoldal szerint a jelenleg a Kisvárdát erősítő Tischler Patrik is piros-fehérbe öltözhet.

A keretet érintő eddigi egyetlen változást azonban nem az érkezési, hanem a távozási oldalon kell keresni: ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, Barna Szabolcs az új szezont már az MTK együttesénél kezdi meg.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában