Nemzetközi versenyek és Európa-bajnokság vár a bunyósokra

A dobogó tetején: Balogh László
A dobogó tetején: Balogh László - © Fotó: dvscboxing.hu
Debrecen – Kapkodhatja a fejét Salánki László, a DVSC és a magyar serdülő válogatott edzője, hiszen ez elkövetkezendő hetekben bőven lesz feladata.

A korosztály hazai kiválóságai edzőtáborozáson vesznek részt, majd egy részük Szlovákia felé veszi az irányt, a többiek pedig Szerbiába utaznak. A DVSC klubjától 5 fiú és 2 lány is az utazókeretben van, a szerbiai csapat már pénteken elindult, a szlovákiai gárda szombaton startol Tatáról.

Később, május 21. és 30. között kerül majd sor a bulgáriai Albenában a serdülő Európa-bajnokságra, amelyre sportolóink közül többen is esélyesek, ám hivatalos kerethirdetés csak később várható.

Balogh László, Rézműves Norbert és Csete Bettina utaznak Szlovákiába, ahol részt vesznek egy nemzetközi tornán. Lakatos Kevin, Bernáth Imre, Balogh Krisztián és Vogler Helen pedig ugyancsak nemzetközi megmérettetésen, Szerbiában fog ringbe lépni.

Hazatérésük után az érdekeltek Salánki László edző kíséretében visszatérnek a válogatott edzőtáborába, ahol kiderül, kik képviselhetik Magyarországot majd Bulgáriában, a serdülő Eb-n.

Eredeti tervek szerint Nagy Tímea is részt vett volna a szlovákiai erőpróbán felnőtt kategóriában, ám sajnos nem akadt ellenfél az ő súlyában, emiatt kénytelen kimaradni a felkészülés szempontjából igen hasznos versenyből.

– dvscboxing.hu –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek