Nemsokára kiderül, melyik lesz az év honlapja

Nemsokára kiderül, melyik lesz az év honlapja
© Illusztráció: Getty Images
Ebben az esztendőben is kiosztják az online szakma egyik legrangosabb díját.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is részt lehet venni a szakma legjelentősebb versenyén, „Az év honlapja” pályázaton, ahol számos kritérium alapján választják ki a legjobbakat. A „Honlapod a holnapod!” korunk alapigazságának tekinthető, így a neves szakemberekből álló, új tagokkal tarkított zsűri a kiválasztott weboldalakkal szeretne példát mutatni, hogy miként lehet komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét.

Digitális jelenlét

„A közösségi intelligencia új dimenziója köszöntött ránk – a közösség felemel, befogad, oktat, vigyáz rád, kiküszöböli a hiányosságaidat, fejleszti a tudásodat, terjeszti a közösségi eredményeket és nem utolsó sorban elnézi a gyengéidet. Idén rengeteg olyan pályázatot várunk, ami ezt a gondolkodást tükrözi, sőt ezt kihasználva a fejlesztők teljesen új, integrált platformokat működtetnek!” – nyilatkozta Varga István, a pályázat alapítója.

Ifjúsági kategória is van

A pályázatra a már megszokott módon, 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű honlapokat. Idén is lehetőséget kapnak a fiatalok, hiszen az ifjúsági kategóriában a 14–18 év közötti tehetségek díjmentesen jelölhetik weboldalukat. Az elbírálásnál több szempont alapján értékelik a pályázatokat.

ÉKN

Címkék: , ,