Helyi közélet

2013.12.17. 12:24

Lefürödhetik a megmaradt alkalmakat

Debrecen - Jövőre kárpótolja a termálfürdő a 65 évesnél idősebb debreceni nyugdíjasokat.

Debrecen - Jövőre kárpótolja a termálfürdő a 65 évesnél idősebb debreceni nyugdíjasokat.

Mint arról beszámoltunk, egy önkormányzati rendelet értelmében minden 65. életévét betöltött debreceni lakos évente 5 alkalommal ingyen igénybe veheti a termálfürdő szolgáltatásait. Az erre feljogosító bérletet a polgármesteri hivatal szociális osztályán kell igényelni.

Ez azonban jelenleg csak elvi lehetőség, mert a termál fedett részét a nyáron felújítás miatt bezárták és jó darabig így is marad. Ezért sok nyugdíjas most azt kérdezi, hogy az aki még nem használta ki az 5 alkalmat, átviheti-e jövőre a kedvezményt?

Kárpótlás jövőre

A Debreceni Gyógyfürdő Kft. fürdőszolgáltatás divízió igazgatója lapunknak elmondta: a hat medencéből álló termál medence-csarnok felújítása várhatóan január végére elkészül. Így a jövő hónap végétől az április 30-áig tartó időszakban kapnak kárpótlást azok a nyugdíjasok, akik eddig nem vették igénybe, vagy nem merítették ki a kedvezményt.

Részlegesen nyitva

Holléry Tibor hangsúlyozta, hogy addig is a kültéri 36-38 fokos vizű medence használható, valamint 1 órás díjmentes átlépési lehetőséget biztosítanak a mediterrán élményfürdőbe. A jegyárakat is ennek megfelelően csökkentették, 850 forint a felnőtt belépő.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában