Nemes gesztus: a Haladás ifjú focistái is segítettek Vietorisz Áronnak

Nemes gesztus: a Haladás ifjú focistái is segítettek Vietorisz Áronnak
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Az Illés Akadémia U14-es csapatának tagjai nem üres kézzel érkeztek Debrecenbe, közölte a DVSC hivatalos honlapja.

Nemes gesztusról tett tanúbizonyságot az Illés Akadémia-Haladás U14-es labdarúgócsapata, ugyanis gyűjtést szervezett a leukémiával küzdő, az előző szezonban a Debreceni Labdarúgó Akadémia U13-as gárdáját erősítő játékos, Vietorisz Áron részére – adta hírül a dvsc.hu.

Mint írják, a szombathelyiek szombaton bajnoki mérkőzést játszottak a DLA korosztályos együttese ellen a pallagi edzőközpontban, és egyúttal elhozták a pénzt, ami összegyűlt, illetve egy bekeretezett csapatképet „Gyógyulj meg Áron” felirattal, és a mérkőzés előtt átadták Garamvölgyi Péternek, az U14-es csapat edzőjének, aki mindezt továbbítja majd a családnak.

Fotó: dvsc.hu

A Debreceni Labdarúgó Akadémia valamennyi dolgozója és a játékosok a Vietorisz család nevében is köszönetüket fejezik ki az Illés Akadémiának a nemes cselekedetért.


A kezdeményezés tagjai: Kártik Zsombor, Komódi Bence, Komódi Bálint, Sunzone és Bodnár Zsolt
Debrecen - Szülők és gyermekek együtt nyújtottak támogatást, majdnem félmillió forint gyűlt össze. A közelmúltban történtek is megcáfolják azt a téves elgondolást, hogy a fiataloknak csak a bulizásról szól az élet. Néhány debreceni középiskolás srác összefogott Vietorisz Áronért, azért a kisfiúér...

Jó helyre kerül majd a mezekből befolyt pénz
Debrecen, Győr - Közel hatszázezer forintért keltek el a licitre bocsátott mezek. Véget ért a DVSC Schaeffler és a Győri Audi ETO KC közös jótékonysági árverésre. Mint ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, három győri és három DVSC-mezre lehetett licitálni a szurkolóknak február 18. és 25. ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek