Nem voltak túl pontosak

Nem voltak túl pontosak
A kis Loki egyetlen egységet hozott haza Vecsésről, a HTE nem rabolt Makóról.

Labdarúgás. Talán a sok átutazott kilométer, talán a húsvét zavarta meg NB II-es gárdáinkat, mindenesetre az elmúlt hét vége biztosan nem a felejthetetlen víkendek egyikeként vonul be a DVSC-DEAC, illetve a Hajdúböszörmény életébe sem. A kis Loki 1–1-es döntetlent játszott a Vecséssel, a megszerzett egy pont nem volt elegendő az első hely megtartásához, a Szolnok átvette a vezető pozíciót a keletiek között. A Hajdúböszörmény beleszaladt egy nagyobb vereségbe Makón, 7–0-ás hazai győzelemmel fújták le meccsüket.

Színvonalas meccs, egy pont

– Úgy érzem, egy rendkívül küzdelmes összecsapáson –melynek színvonala megfelelt akár egy NB I-es meccsnek is– értünk el 1–1-et. Igazságosnak tartom ezt a döntetlent, bár egy kicsivel nagyobb koncentrációval akár nyerhettünk is volna. Mindenesetre nem zuhantunk össze, nem zavart meg minket ez az iksz, már az előttünk álló Kazincbarcika elleni találkozónkra készülünk – nyilatkozta a Naplónak Verpecz István, a DEAC fiatal hálóőre. A Szolnok, a kis piros-fehérek legnagyobb riválisa 2–1-re győzte le a Vácot a hét végén, így átvette a vezetést a tabellán, igaz, a DEAC egy meccses hátrányban van a szolnokiakkal szemben.

Már a következőre koncentrálva

– Egy ilyen vereséget nem lehet, és nem is szabad megmagyarázni. Ezen a mérkőzésen olyan problémák jöttek elő, melyek nem jellemzőek a csapatra, alaposan kielemeztük és átbeszéltük a felmerülő hibákat, nem szeretnénk sokáig ezen rágódni, inkább már a következő, BKV Előre elleni derbinkre készülünk. Ez a kudarc közös, melyből mindenkinek ki kell vennie a részét – értékelt Németh Károly, a HTE edzője. A böszörményiek még így, hogy nem szereztek pontot a hét végén is tartják a tizedik helyüket a pontvadászatban, hisz az őket üldöző BKV Előre csak két pontra tudta őket megközelíteni, miután ikszelt a Bőcs ellen.

HBN–SZADÓ

Címkék: , ,