Focilabdát akart lopni, a rendőrök vitték el a fiút

Akt.:
Focilabdát akart lopni, a rendőrök vitték el a fiút
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 19 éves fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint bemászott egy családi ház udvarára, a tulajdonos azonban tetten érte őt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopási kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást a 19 éves A. Dániellel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. április 15-én 15 óra 9 perckor egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy Debrecenben, a Bartók Béla úton lévő családi háza udvarára bemászott egy ismeretlen fiú, aki a nyitott garázsba akart bemenni. A bejelentő férje ezt észrevette és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a fiút. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a 19 éves hajdúsámsoni lakost elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók A. Dánielt gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomásában elmondta, hogy az udvarról egy focilabdát akart elvinni, amikor a tulajdonos tetten érte őt.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –