Nem volt kérdés, kijött a Böszörmény és a DEAC közti különbség

Akt.:
Nem volt kérdés, kijött a Böszörmény és a DEAC közti különbség
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Magabiztosan nyerte meg a Böszörmény a DEAC elleni megyei rangadót.

A Debreceni Egyetemi Sportarénában találkozott a DEAC és a Hajdúböszörményi TE a női futsal NB I. 16. fordulójában, csütörtökön este. A megyei rangadó esélyese egyértelműen a Böszörmény volt, ennek megfelelően már az első félidőben egyértelművé tették Simonyi András tanítványai, hogy győzelmi szándékkal érkeztek a cívisvárosba.
Igaz, Horváth Viktória révén a hazaiak szereztek vezetést, de Benkő Mónika gyorsan egalizált. A szünethez közeledeve indult be újra a gólgyártás, Pádár Anita találata és Nagy Ágnes duplája után megnyugtató, 4–1-es előnynél mehettek pihenőre a böszörményiek.

A második játékrészben tovább növelte fórját a HTE, ugyan próbált kapaszkodni a DEAC, de a három pont sorsa hamar eldőlt, 8–4-re nyert a Magyar Kupa négyes döntőjére készülő Hajdúböszörmény.

HBN


DEAC–Hajdúböszörményi TE 4–8 (1–4)

Debreceni Egyetemi Sportaréna, vezette: Kövér T.

DEAC: Kósa V. – Radics Á., Dancs R., Horváth V., Horváth R. Csere: Balla A., Erdős E., Bokor A., Antal A., Kota G., Gődér Sz. Vezetőedző: Sólyom Attila
HTE: Torma L. – Tóth B., Tell Zs., Nagy Á., Pádár A. Csere: Horváth E., Sándor Z.,

Halászi K., Benkő M., Sebestyén Gy., Fogl K. Vezetőedző: Simonyi András
Gól: Horváth V. (3., 35.), Balla A. (34.), Radics Á. (37.), illetve Benkő M. (5., 30.), Pádár A. (16., 25., 40.), Nagy Á. (16., 18.), Sebestyén Gy. (22.)
Sárga lap: Kota G. (40.), illetve Nagy Á. (12.)

hirdetés