Nem várt, bravúros apagyi siker

Az apagyiak ebben az összetételben szerezték meg a győzelmet
Az apagyiak ebben az összetételben szerezték meg a győzelmet - © Fotó: Facebook/Apagy SE
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB I-es férficsapat a Szécsény otthonából hozta el a két pontot.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Félegyházi ASI 5–13

Játékban a nyírbátori fiatalok egyenrangú ellenfelei voltak a rutinosabb vendégjátékosokkal, de a kritikus pontoknál a tapasztalat döntött. A látottak alapján remény van arra, hogy tavasszal más eredmény szülessen. Gy.: Molnár D. 2, Terék N., Vígh T. és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

ASE Szécsény II–Apagy SE 7–11

Nem várt bravúros győzelmet aratott az apagyi csapat, amely az extraligában is szereplő Pagonyi Róbertet bevető szécsényieket sportszerű, ám nagy csatában múlták felül. Gy.: Hodász, Jeszenszki 3-3, Poór T. 2, Fodor I., a Hodász, Jeszenszki és a Fodor I., Poór T. páros 1-1.

NB I, női

MOATSZ Utánpótlás Válogatott–NAC Túróczy Nyíregyháza 5–13

Egyértelmű, magabiztos győzelmet aratott a nyíregyházi csapat, amelyből Laskai Írisz számára remek felkészülést jelentett a meccs az azt követő nemzetközi megpróbáltatások elé. Gy.: Laskai, Fülöp Sz. 4-4, Bándy 3, Fülöp M. és a Laskai, Fülöp Sz. páros 1-1.
NB II, férfi

Apagy SE II–Ózdi VSE 16–2

A szétesőben lévő ózdiakkal szemben azt is megengedhették maguknak az apagyiak, hogy ne a megszokott összetételben szerepeljenek, és így is magabiztos győzelmet arattak. Gy.: Szabó S., Kiss Z., ifj. Oszlánszki L. 4-4, Oszlánszki Z. 2, a Szabó S., Kiss Z. és az ifj. Oszlánszki Z., Oszlánszki L. páros 1-1.

Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza–Diósgyőri VTK III 8–10

Hatalmas csatát és hét döntő játszmás mérkőzést hozott az összecsapás, amelyen a nyíregyháziak 8–6-os vezetésről veszítettek. Gy.: Király Cs. 3, Fodor G. 2, Németh T., Joó Z. és a Fodor G., Király Cs. páros 1-1.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Apagy SE III 10–8

A megyei rangadón hiába vezettek a vendégek már 5–1-re is, a gyarmatiak nagy hajrával fordítottak, és nyertek. Gy.: Bartha M. 4, Szilágyi Z. 3, Garda I. 2, Balogh A. 1, illetve Benga, Bodrogi F. 2-2, Vakály J., Németh F., a Benga, Németh F. és a Bodrogi, Vakály J. páros 1-1.

Debrecen ASE–Mátészalkai MTK 11–7

A még százszázalékos debreceniek otthonában 5–4-ig a szalkaiak vezettek, ám végül a házigazda felülkerekedett. Gy.: Damasiewicz N. 3, Kardos Z. 2, Hegedűs T. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Hajdúszoboszlói AK–Várdai ASE 12–6

Egyesben csak Pokol Péter és Márföldi István tudott meccset nyerni a kisvárdaiak közül, ez pedig kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. Gy.: Pokol P. 3, Márföldi 2, a Márföldi, Varga P. páros 1.

Vitka SE Vásárosnamény–Teva Debrecen SE III 12–6

Több jó egyéni teljesítménnyel magabiztosan nyertek a vitkaiak. Gy.: Orosz F. 4, Pacuk S. 3, Bányász Zs. 2, Lakatos Sz., az Orosz F., Bányász Zs. páros és a Pacuk S., Lakatos Sz. páros 1-1.

Hajdúnánás–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 11–7

A forduló már korábban lejátszott mérkőzésén a záhonyiak közel jártak a pontszerzéshez. Gy.: Nagy A. 3, Csépke 2, Petró L. és a Nagy A., Csépke páros 1-1.