“Nem vagyok fociimádó, de most engem is elkapott az Eb-láz”

Akt.:
Budapest, 2016. június 14. Szurkolók ünnepelnek Budapesten, az Erzsébet körúton, miután a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztria csapatát a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja első fordulójában játszott mérkőzésen Bordeaux-ban 2016. június 14-én.
Budapest, 2016. június 14. Szurkolók ünnepelnek Budapesten, az Erzsébet körúton, miután a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztria csapatát a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja első fordulójában játszott mérkőzésen Bordeaux-ban 2016. június 14-én. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Debrecen – Jön az Eb-csoportkör második fordulója, ha nyer a magyar csapat, továbbjut az F jelű kvartettből. Nézzük, olvasóink hogy látják az esélyeket.

– Nem vagyok valami nagy focirajongó, de az Eb eseményeit én is nyomon követem és szorítok a magyar válogatottnak. Szombaton győzelemre számítok és egyenes ági továbbjutásra – bizakodott Rácz Róbert.


Racz_Robert

Rácz Róbert


– Meglepett a magyar–osztrák meccs végeredménye, de természetesen örültem, hogy győztek a fiúk. Drukkolok nekik, hogy megverjék az északiakat – nyilatkozta Kenesei Judit.


Kenesei_Judit

Kenesei Judit


Kerekes Krisztián János úgy látja, hogy a keddi eredmény ellenére sincsenek elszállva a játékosok maguktól, ami fontos, az Izland elleni mecc­s előtt. Véleménye szerint Lars Lagerbäck tanítványai játékban nem annyira kiemelkedőek, inkább fizikálisan erősek. Nagyon reméli, hogy minimum egy pontot szerez a magyar válogatott.


Kerekes_Krisztian_Janos

Kerekes Krisztián


– Nem vagyok fociimádó, de most engem is elkapott az Eb-láz. Nagy siker volt a keddi, abban bízom, hogy szombaton újabb diadalnak örülhetünk – fogalmazott Prokisch Lilla.


Prokisch_Lilla

Prokisch Lilla


– Legalább egy döntetlen várok, mert akkor a portugálok elleni eredménytől függetlenül komoly sanszunk lenne a továbbjutásra – mondta Czibere Bence.


Czibere_Bence

Czibere Bence


Éles Zsolt egy szép győzelmet vár Bernd Storck fiaitól a hétvégén. Látta a csoport mindkét találkozóját, és megállapította, hogy igen kemény próbatétel előtt állnak Gera Zoltánék. Ennek ellenére biztos benne, hogy helyt fog állni a válogatott, és reméli, Dzsudzsák Balázs végre ismét a képességeihez méltóan focizik majd, mert nagy szükség lesz az ő kiváló játékára.


Eles_Zsolt

Éles Zsolt


HBN|Fotók: Matey István
hirdetés