Nem túl tiszta, sokszor késik és nincs rajta internet. Na, mi az?

Nem túl tiszta, sokszor késik és nincs rajta internet. Na, mi az?
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Bizonyára rögtön kitalálták, hogy mi a megoldás: igen, a vonat! Mini közvéleménykutatás keretein belül debrecenieket kérdeztünk arról, mennyire elégedettek a vasúti szolgáltatásokkal.

– Én meg vagyok vele elégedve. Igaz, ritkán utazok, akkor is csak személyvonattal Debrecenig, de eddig sem a tisztasággal, sem a pontossággal nem volt gondom – mondta Pocsaji Zoltán.

pocsaji_zoltin-1

Pocsaji Zoltán

– Sokszor késnek, nem túl tiszták, emellett hiányolom, hogy nem minden vonaton van vezeték nélküli internet és konnektor, ezek a 21. században már alap dolgoknak számítanak – válaszolta Keserű Gergely Sámuel.

keser-_gergely_simuel-1

Keserű Gergely Sámuel

Nagy Tamás úgy véli, hogy a vasúti közlekedés lehetne kicsit pontosabb, ugyanis elég sokszor késnek a vonatok, ráadásul sokszor nem takarítják kellőképpen a kocsikat.

nagy_tamis-1

Nagy Tamás

– Nagy szégyen, hogy ennyire lassú a vasúti közlekedés, ezen lehetne változtatni. Ráadásul az sem jelentene hátrányt, főleg egy hosszabb út során, ha lehetne internetezni vagy telefont tölteni – mondta Akai Klaudia.

akai_klaudia-1

Akai Klaudia

– Minden nap vonatozok Debrecen és Nyíregyháza között. Eddig nem igazán volt negatív tapasztalatom, a kocsik kényelmesek, néha van ugyan egy kis késés, de az belefér – jelentette ki Komjáti Péter.

komjiti_peter-1

Komjáti Péter

Hegedűs Éva nem sokat utazik, azt azonban sajnálja, hogy a Nyugathoz és a Dunántúlhoz képest elég elmaradott a vasúti szolgáltatás. Az internet és az áram szerinte is alapfeltétel lenne.

heged-s_eva-1

Hegedűs Éva

HBN | Fotó: Derencsényi István