Nem tudott meglógni a parfümmel – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Nem tudott meglógni a parfümmel – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 7 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 23 személyt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 2-án 10 óra 40 perc körüli időben egy férfi bement az egyik debreceni nagyáruházba, majd az egyik polcról levett egy parfümöt, amit a nadrágjába rejtett és a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági őrök észrevették és visszatartották a tolvajt, valamint telefonon értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 18 éves helyi lakost, akit meghallgattak, majd őrizetbe vettek. A szabálysértő 72 órán belül bíróság elé áll.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást két nővel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2014. július 2-án 10 óra 10 perc körüli időben Debrecenben, az Ady Endre úton járőröztek, amikor tetten értek egy nőt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A 48 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Ezt követően 11 óra 45 perckor a rendőrök a Nagyerdei körúton láttak el szolgálatot, amikor felfigyeltek egy nőre, aki szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek anyagi ellenszolgáltatásért. A járőrök igazoltatták a 36 éves helyi lakost, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Az egyenruhások a két nőt a meghallgatásukat követően – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében – szabálysértési őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –