Nem tudni, kit gázoltak halálra Görbeházánál

Akt.:
Nem tudni, kit gázoltak halálra Görbeházánál
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök a 35-ös számú főúton, Görbeháza közelében történt halálos kimenetelű közlekedési balesetben elhunyt férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya halálos baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt eljárást folytat.

Amint azt korábban megírtuk, 2016. január 19-én reggel fél 7 körül a 35-ös számú főúton Görbeháza közelében halálos baleset történt. Az eddigi információk szerint egy Hajdúböszörmény felől Görbeháza irányába közlekedő teherautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy, az úttesten közlekedő gyalogost. A balesetben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ismeretlen férfi azonosításához a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az elhunyt személy 60 év körüli, normál testalkatú, körülbelül 165 centiméter magas, ősz hajú. A baleset idején barna színű kabátot, szürke színű pulóvert, farmernadrágot, fekete-piros színű sapkát és fekete színű gumicsizmát viselt. A férfi hasán „ÉHES” felirat, bal alkarján “KL + KM” és „ICU” felirat, jobb vállán „NE TÉPD SZÉT A BOLDOGSÁGOT” felirat és egy rózsát ábrázoló tetoválás, bal lábszárán pedig „SING SING” feliratú tetoválás látható.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a fényképen látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy – névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

– police.hu –


Teherautó gázolt halálra egy gyalogos férfit Görbeházánál
Teherautó gázolt halálra egy gyalogost kedd reggel fél hét körül a 35-ös számú főúton Görbeháza közelében. A baleset áldozata még a helyszínen meghalt.

hirdetés