„Nem történt tragédia”

Akt.:
„Nem történt tragédia”
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Kovács Ádám elmondta, a Szeged ellen megszakadó remek szériájukat a bajnokság végéig kívánták nyújtani.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosai több mint két hónap után tapasztalták meg a vereség keserűségét az NB II-ben: Feczkó Tamás együttese a Szegeddel szemben maradt alul 2–1-re Gyulán a 26. játéknapon. A Tisza-partiak villámrajtot vettek, hiszen már az első percben megszerezték a vezetést Szabó Péternek köszönhetően. A hajdúságiak Kovács Ádám révén egalizáltak az első játékrész hajrában. A három pont kérdését Germán Tamás döntötte el, a rutinos csatár a két gárda őszi mérkőzésén is nyerőembernek bizonyult.

Gyengén indítottak

– Kemény meccsre számítottunk, nem tévesztett meg bennünket a szegediek gyengébb formája – vágott bele Kovács Ádám, a Balmaz labdarúgója. – Meglehetősen álmosan kezdtünk, a korán bekapott találat nem okozott pánikot, de megváltoztatta a játék képét. Egyébként a kezdő sípszó előtt pont arról beszéltünk, hogy nem kellene hamar hátrányba kerülnünk. Nagy nehézségek árán tudtunk egyenlíteni, ám a második félidő elején ismét az öltözőben ragadtunk. A vasárnapi találkozót egy eredmény utáni rohanáshoz tudnám leginkább hasonlítani. Nem történt tragédia, úgy gondolom, ezt a vereséget sem szabad „túllihegni”, hasonlóan a Zalaegerszeg, vagy a Gyirmót legyőzéséhez. Nyilván bosszúságot okoz, hogy véget ért a veretlenségi sorozatunk, amelyet szerettünk volna megőrizni az idény végéig. Levonjuk a tanulságokat, majd minden erőnkkel a következő feladatra, a Kisvárda elleni tévés rangadóra kell készülnünk.

A télen szerződtetett Kovács ötször vette be a riválisok kapuját, ezzel vezeti a házi góllövőlistát.

– Jól indult az újvárosi karrierem, ennek ellenére az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményemmel nem voltam megelégedve. Természetesen szeretnék a lehető legtöbbször eredményes lenni a hátralévő fordulókban – amihez a társak segítsége elengedhetetlen -, de a csapat sikere az elsődleges. A hétvégén lőtt gólomat, ha lenne rá lehetőségem, elcserélném a győzelemre – fogalmazott a balmazújvárosiak kilencese.

HBN-BÁ


Nyolc veretlen meccs után kapott ki a Balmazújváros
Balmazújváros – Az NB II-ben Szegedre utazott a Balmazújváros csapata, ahol 2-1-es vereséget szenvedett. Feczkó Tamás együttese ezzel a vereséggel maradt a tabella hatodik helyén.
Sporthírek