Nem szabad megtörniük

Az utóbbi meccseken kiváló formában futballozik a középpályás Bódi Ádám
Az utóbbi meccseken kiváló formában futballozik a középpályás Bódi Ádám - © Fotó: Matey István
Debrecen – Ritkán lehet vereségből erőt meríteni, de a Videoton elleni mérkőzés most ilyen volt.

Változatos és jó iramú összecsapást vívott a legutóbbi szezon bajnokcsapata, a DVSC-TEVA és az idén a trónra éppen az elmúlt hétvégén felkapaszkodó Videoton szombat délután a hajdú-bihari megyeszékhelyen. A házigazdák offenzíven, sok gólhelyzetet kialakítva futballoztak, azonban a kapu előtti rossz döntéseiknek következtében 2-1-re elveszítették a presztízsharcot.

Kiszolgálni a népet

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának rangadóján egyedüli debreceniként Bódi Ádám talált a hálóba, a középpályással értékeltük a kilencven percet.


Ön szerint ki volt a DVSC legjobbja a Videoton ellen?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Természetesen a vereség mindig szül némi csalódottságot, azonban nem tört meg bennünket a szombati meccs, mert jól játszottunk, csupán az eredménnyel lehetünk elégedetlenek. Ha az első tíz percben két vagy három góllal vezetünk, akkor sem szólhattak volna egy szót sem a fehérváriak. Sajnos, ami tavaly bement, azok a ziccerek most rendre kimaradnak, úgy tűnik, ez egy ilyen szezon… Nagy rangadó volt, szerencsére elég sokan voltak a lelátón és szerettük volna kiszolgálni a közönséget, kár, hogy nem tudtunk legalább egy pontot megszerezni – sajnálkozott a huszonnégy esztendős labdarúgó.

Taps a vereség után

Bódi így folytatta: – Miután mi kihagytuk a ziccereinket, a Vidi egy kósza beívelésből megszerezte a vezetést, majd egy figyelmetlenséget követően másodszor is betalált. Ezt követően mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, ezért is vezethettek két komolyabb kontratámadást. Miután sikerült szépítenem, igyekeztünk még egy gólt lőni, azonban a jobbnál jobb helyzetek sem mentek be a végén. Az mindenesetre sokat elmond a meccsről, hogy a vereséget követően megtapsoltak bennünket a szurkolók. A teljesítményünkből erőt meríthetünk a következő mérkőzésre, ami szintén komoly rangadó lesz a Fradi otthonában. Jó formában vannak a zöldek, de ha azt nyújtjuk, amit tudunk és a lehetőségeinket is jobban kihasználjuk, ellenük sem kell félnünk. Nagyon bízom a jó eredményben, hiszen még nem mondtunk le a dobogóról!HBN-TN


Rangadó után rangadó

Kiemelt mérkőzésnek adott otthont az elmúlt szombaton a Nagyerdei Stadion, hiszen a tavalyi bajnok DVSC-TEVA a hétvégén aranyérmessé váló Videotonnal csapott össze. A következő forduló sem tartogat kisebb presztízzsel bíró mérkőzést a lokistáknak, vasárnap 16.30-tól a Fradi lesz az ellenfelük a Groupama Arénában. Az ősi rivális zöld-fehérek jelenleg a második helyen állnak, 54 ponttal. A Debrecen a negyedik pozíciót foglalja el, nyolc egységgel lemaradva a Ferencváros és öttel a harmadik helyezett MTK együttese mögött. Mint többször elhangzott, a DVSC-nek a dobogóra kerülés a célja az idény végén.