Nem sokáig volt új gazdájánál a lopott bicikli

Nem sokáig volt új gazdájánál a lopott bicikli
© Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök rövid időn belül megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárt.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 16-án 18 óra 35 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy aznap reggel Hajdúszoboszlón, a Sport utca és a Fürdő utca kereszteződésénél található kerékpártárolóban hagyta lezárt biciklijét, majd elutazott a városból. A bejelentő elmondta, hogy amikor aznap este visszaérkezett Hajdúszoboszlóra, észrevette, hogy a kerékpárját ismeretlen személy ellopta. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. A nyomozók a férfi lakásán házkutatást tartottak és az udvaron található fészerben megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt, amit a sértett részére 2016. február 18-án visszaadtak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki H. Eleket, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság H. Elekkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés