Nem rossz: egy nap alatt három körözött

Debrecen – Egy debreceni, Mikszáth Kálmán utcai társasházban 2015. november 17-én 12 óra 15 perckor igazoltattak a rendőrök egy 25 éves helyi férfit, aki ellen a Debreceni Törvényszék Bv. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését.

A járőrök K. Bélát elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A hajdúhadházi rendőrök 2015. november 17-én 16 óra 20 perckor Hajdúhadház egyik utcájában járőröztek, mert információjuk szerint egy körözött személy bujkál az egyik ott található ingatlanban. A járőrök a beszerzett adatok alapján megjelentek egy családi ház előtt, majd az ajtót nyitó férfit megkérdezték, hogy tudja-e hol tartózkodhat az általuk keresett 17 éves fiú. A férfi a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a fiú a házában tartózkodik. Az egyenruhások a helyi fiatalkorút, aki ellen a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

Debrecenben, a Nagy Mihály kertben ugyanaznap 21 óra 30 perckor járőröztek a helyi körzeti megbízottak, amikor olyan információ jutott a tudomásukra, hogy az egyik hétvégi házban tartózkodik egy körözött férfi. A rendőrök a 45 éves helyi lakost felkutatták és igazoltatták, amely során megállapították, hogy ellene a Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították M. Sándort, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, majd szabadon engedtek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,