Nem reális a különbség

Akt.:
Nem reális a különbség
© Fotó: Molnár Péter
Balmazújváros – Hadházi Dávid szerint amíg a balmazújvárosiak eltékozolták, addig a budaörsiek gólra váltották lehetőségeiket.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Budaörsöt látta vendégül szombaton az NB II. 16. fordulójában. A mérkőzés első találatát Tóth Patrik szerezte a 22. percben, a vendégek 19 esztendős játékosa nyolc perccel később megduplázta alakulata előnyét. A második játékrészben Menyhárt Attila vette be kétszer Gazsi Tamás kapuját, ezzel beállítva a 0–4-es végeredményt. A kudarcnak köszönhetően Feczkó Tamás együttese visszacsúszott a táblázat 12. helyére, míg a Pest megyeiek őrzik rendkívül előkelő harmadik pozíciójukat.

Csalódottak voltak

– Aki csak az eredményt látja, azt gondolhatja, hogy lefociztak bennünket, ám nem volt ekkora különbség az együttesek között – kezdte a beszélgetést Hadházi Dávid, az újvárosiak középpályása. – Kissé álmosan kezdtük az összecsapást, majd sikerült rendeznünk a sorainkat. A legrosszabb pillanatban kaptuk az első gólt, majd egy figyelmetlenségünket kihasználva növelte előnyét a riválisunk. Szerettük volna csökkenteni hátrányunkat, ennek érdekében egyre jobban kinyíltunk hátul. A jó erőkből álló Budaörs öt-hat lehetőségéből négyet értékesített, ezzel szemben mi nem tudtunk gazdálkodni a helyzeteinkkel. Úgy vélem, az ilyen mértékű vereséget nem lehet csupán azzal magyarázni, hogy a szerencsével hadilábon álltunk.

A balmazújvárosiak ünnepre készültek a hétvégén, ugyanis először játszhattak villanyfényes tétmeccset a megszépülő stadionban, de a remélt öröm helyett a bánat vált meghatározóvá. – Nyilván nem erre számítottunk, nagy csalódás érte az egész gárdát. Természetesen mindenki nagyon le volt törve a lefújást követően az öltözőben – fogalmazott a hajdúságiak nyolcasa.

A Balmazra szombaton 17 órakor újra kemény feladat vár a másodosztályú pontvadászatban, ekkor a feljutásra pályázó Mezőkövesd otthonában lépnek pályára Kónya Márkék. Valószínűleg a borsodiak is kettőzött erővel vetik majd bele magukat a küzdelembe, hiszen Pintér Attila tanítványai nagy meglepetésre a Vác otthonában maradtak alul a tavaszi rajton.

HBN–BÁ
hirdetés