érettségi

2020.05.06. 18:56

A matek előtt nagyon izgult a Loki ifjú titánja

Eddig a könyveket bújta a fiatal irányító, aki már menne vissza a pályára.

Fotó: Vámos Petra-archív

A labda helyett egyelőre a könyvekkel foglalkozik Vámos Petra, ugyanis a DVSC Schaeffler fiatal kézilabdázója ezekben a napokban érettségizik. Mint a Hajdú-bihari Naplónak elmondta, a bajnokság beszüntetése miatt több ideje jutott a tanulásra, de nem bánja, mert az érettségije fontos a felvételije szempontjából is.

– A Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban érettségizem, és majd a Debreceni Egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat. A történelemre és a testnevelésre külön is készültem, mert ez a két tantárgy fog számítani a felvételiben. Természetesen nem hanyagoltam el a magyart, az angolt és a matekot sem. Utóbbinál izgultam a legjobban, de a szerdai töriesszék kihirdetése előtt is dobogott a szívem, mert belém hasított, hogy sok pontot ér a továbbtanulásomban, de szerencsére jó témákat kaptunk, nagyon örültem neki. A testnevelés-szóbelim egy hónap múlva lesz, tehát van időm készülni. Jövő héttől bekapcsolódok a Loki edzéseibe, már nagyon hiányzik a labda és a lányok.

Fotó: Vámos Petra-archív

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában