Nem okozna kellemetlen meglepetést a DVSC-TVP

Akt.:
Horváth-Pásztor Bettina
Horváth-Pásztor Bettina - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Horváth-Pásztor Bettina szerint a gyengébb eredmények ellenére nem becsülik le a Vasast.

Zsúfolt hetük lesz a DVSC-TVP játékosaink: a cívisvárosi kézilabdázókat kedden 18 órától a Vasas fogadja a Magyar Kupában, míg a hétvégén a román Craiova vár Csáki Viktóriáékra az EHF-kupában. A Loki az MK előző fordulójában a Nyíradonyt, a budapestiek pedig a Pilisvörösvárt búcsúztatták.

– Papíron mi számítunk a mérkőzés esélyeseinek, ám nem lesz könnyű dolgunk – szögezte le a Hajdú-bihari Naplónak Horváth-Pásztor Bettina. – Gyakran az ilyen, kötelezőnek elkönyvelt találkozó bizonyul a legnehezebbnek. Az angyalföldiek ugyan csak egy pontot szereztek eddig a bajnokságban, mégsem becsülhetjük le őket. Biztosan nagyon lelkesek lesznek, és mindent megtesznek majd a győzelem érdekében. A fővárosi együttes a gyors lerohanásokra épülő harcmodort favorizálja. A védekezésünkre kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen ha hátul nincs minden rendben, akkor elöl is akadozik a gépezet. Viszonylag sűrű időszak kellős közepén vagyunk, ám fizikailag remek állapotban vagyunk, bírjuk a strapát.

A nyáron kissé átalakult a keretünk, szerencsére az újak már beilleszkedtek, összekovácsolódott a csapat”

– árulta el a remek hálóőr.

Erre építhetnek

A hajdúságiak optimistán várhatják a budapesti túrát, ugyanis pénteken a Budaörsöt tudták két vállra fektetni a Hódosban (29–26).

– Örömteli, hogy viszonylag jól elkaptuk a fonalat a meccs elején. Korábban az összecsapások első periódusaival komolyabb problémáink adódtak. A kapunk előtt hullámzó teljesítményt nyújtottunk, ám ezt az idény egyik legjobb támadójátékával tudtuk kompenzálni, kevés alkalommal adtuk el a labdát. Ebből a meccsből lehet építkeznünk. Saját produkciómmal is elégedett lehetek. Az előző hetekben akadt jó, valamint kevésbé jó mérkőzésem. Bízom benne, hogy a budaörsiek ellen áttörtem egy falat, és a folytatásban hasonlóan tudok védeni – bizakodott Horváth-Pásztor Bettina.

HBN-BÁ


Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Győzelemmel köszöntötte a DVSC-TVP a három évtizede bajnok DMVSC alakulatát. Ünnepléssel kezdődött a péntek esti bajnoki, közvetlenül a DVSC-TVP–Budaörs összecsapás előtt köszöntötték a Loki 30 évvel ezelőtt bajnoki címet szerző együttesét. [caption id="attachment_3669447" align="al...Sporthírek