Nem múlt el baleset nélkül a szombat

Nem múlt el baleset nélkül a szombat
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Egy nap alatt több balesetnél is dolga akadt a rendőrségnek.

Egy segédmotor kerékpáros szenvedett balesetet Egyeken, az Ősz utcában 2017. július 15-én 10 óra körül. A motoros eddig tisztázatlan körülmények között elesett. A mentők súlyos sérülésekkel szállították a férfit kórházba. Az baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

A püspökladányi rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén 2017. július 15-én 13 óra körül a 4212-es számú úton. Egy férfi közlekedett az általa vezetett személyautóval Füzesgyarmat felől Biharnagybajom irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és árokba hajtott, ahol az oldalára borulva állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 25 éves sofőr könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében.

Egy 69 éves nő 2017. július 15-én 15 óra körül Berettyóújfaluban, a Népliget utcában eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy vele szemben haladó gépjárművel. Az ütközést követően a másik autó tovább csúszott és két parkoló autónak csapódott. Az idős hölgyet a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, míg utasa, valamint a másik sofőr és utasa könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

– police.hu –