Nem mondanak le az újabb bravúrról

Zajácz Krisztián is részese volt az eddigi kupamenetelésnek
Zajácz Krisztián is részese volt az eddigi kupamenetelésnek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Sunshine-NyíKSE a Hepp-kupában a Vasas Akadémia ellen mérkőzik szerda este, hazai pályán.

A Debreceni EAC U23-as és az Eger NB I C (tehát hivatalosan NB I B Zöld-) csoportos csapatainak kiejtése után ezúttal már ténylegesen a második vonalból (tehát az NB I B Piros-csoportjából) kapott ellenfelet a Hepp-kupában a Sunshine-NyíKSE. Az NB II-es nyíregyházi férficsapat a tavaly még élvonalbeli, azóta persze jelentősen átalakított Vasas Akadémia legénységével találkozik szerdán 19 órától a Bánki-szakközépiskolában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

– Harmadik éve szerepelünk az NB II-ben, ahol egyre meghatározóbb szerepet töltünk be, és nagy megtiszteltetés, hogy a Hepp-kupában a legjobb nyolc közé jutásért léphetünk pályára – mondta Kovács Tibor, a Sunshine-NyíKSE edzője. – Korábban két magasabb osztályú csapatot búcsúztattunk, és most sem mondunk le arról, hogy bravúrt szerezzünk. Még úgy sem, hogy az edzőváltás után a Vasas a bajnokságban megtáltosodott, három győzelmet aratott, legutóbbi a másodosztály tavalyi harmadik helyezettjét, a Veszprémet is legyőzte. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de igyekszünk méltó ellenfelei lenni az utánpótlásnevelésben évek óta élenjáró egyesület fiatalokból álló felnőtt csapatának is.

A Hepp-kupában a férfiaknál az NB I B csoportos Nyíregyháza Blue Sharks is versenyben van még, a Kék Cápák a nyolcaddöntőben a Békés otthonában lépnek majd fel – a mérkőzésnek még nem ismert az időpontja.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek